Image Alt

Fair

Op zaterdag 13 en zondag 14 juni wordt Polkafest Holland aangevuld met een prachtige ‘Landleven’ fair. De sfeer van gemoedelijkheid en huiselijkheid die naadloos past bij de Böhmische & Mährische tradities. Aanstekelijke volksmuziek, vertier voor de kinderen, lekker eten op het terras of gezellig samenzijn met vrienden onder het genot van een lekker glaasje bier in de ‘Biergarten’. Kortom een fantastische dag voor het gehele gezin!

Een rijke variatie aan kraampjes met de meest uiteenlopende producten. Van prachtige kledij tot heerlijke lekkernij, alles is aanwezig. Kom heerlijk struinen langs de kraampjes op de karakteristieke brink tegenover Hotel Brinkzicht. De sfeervolle paden brengen u langs de leukste spulletjes, cadeauartikelen en hebbedingetjes. De kraampjes zijn bemand door standhouders met een groot diversiteit aan goederen en artikelen. Zo treft u onder andere standhouders met fashion en mode, self-made, lifestyle, luxury goods, delicatessen, streekproducten en nog veel meer.

Voor de kleine bezoekers is er kindervertier zoals een springkussen en schmink. Voor de inwendige mens is er diverse horeca aanwezig. Van een verfrissend drankje tot een heerlijk hapje. Voor iedereen is er iets wils.

Kom gezellig met de hele familie deze dagen beleven. Het is zeker een bezoekje waard.

 

Wilt u deelnemen aan deze fair?

Schrijf u dan in via www.marktenenbraderieen.nl of neem voor informatie contact op met Midden Drenthe Organisaties via 06-24831603.

Locatie fair