Image Alt

Festival info

Alle ins & outs van het blaaskapellenfestival vind je hier! Staat jouw vraag er toch niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier onder aan de pagina.

Vrijdag 12 juni

Podium 1
van 15.00 – 01.00 uur
Afterparty tot ±  02.00 uur in Hotel Brinkzicht

Zaterdag 13 juni

Podium 1
van 11.00 – 01.00 uur
Podium 2
van 11.00 – 20.00 uur
Podium 3
van 11.00 – 20.00 uur
Fair
van 11.00 – 20.00 uur
Afterparty tot ±  02.00 uur in Hotel Brinkzicht

Zondag 14 juni

Podium 1
van 11.00 – 19.00 uur
Podium 2
van 11.00 – 17.00 uur
Podium 3
van 11.00 – 17.00 uur
Fair
van 11.00 – 17.00 uur

Locatie festival

Veel gestelde vragen

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het festival. Het eerste parkeerterrein bevindt zich meteen op het naastgelegen stuk grond van het hotel. En voor het tweede parkeerterrein hoeft u alleen maar de weg over te steken. (max ongeveer 300 meter lopen). Beide terreinen kunt u bereiken via: ’t Steegien.

Vanaf richting Steenwijk, ga via afrit 6 naar de N855 richting Vledder/Frederiksoord. Volg de N855 naar de Majoor van Swietenlaan/N353 in Frederiksoord. Sla daar linksaf naar de Majoor van Swietenlaan/de N353. Ga verder op de Vledderweg. Rijd naar de Dorpsstraat in Vledder, volg deze weg tot het festival welke aan wordt gegeven middels borden.

Kom je met de bus of trein naar Steenwijk? Neem dan vanaf het station bus nummer 20, richting Assen via Dieverbrug. En stap uit bij bushalte: Brink, Vledder.

Er is voldoende ruimte om je fiets te parkeren, dus kies eens lekker voor de fiets!

Natuurlijk is er ook een professionele EHBO stand op het festivalterrein, 2 zelfs! Deze mensen staan allemaal paraat op het festival voor de veiligheid en gezondheid van jou en jouw vrienden. Luister daarom goed naar de instructies van het EHBO-team, BHV-ers & de organisatie.

Er zijn verschillende locaties waar je een lekkere snack kunt kopen. Voor ieder wat wils, maar uiteraard wel in stijl! In de Polkastijl! Bereid je dus voor op “Polka Plattes” met heerlijk malse schnitzels & sappige bratwurst. Eet smakelijk!

Op zaterdagavond is het betaalmiddel muntjes. Je kan deze aanschaffen bij onze muntverkoop. Teveel gekochte muntjes kunnen weer ingeruild worden voor geld.

Tijdens het evenement hanteren wij duidelijke huisregels. Je gaat akkoord met en bent verplicht je aan de regels te houden wanneer je ons evenemententerrein betreedt.

 1. Onder de 18 jaar krijg je geen alcohol, bij twijfel wordt er naar ID gevraagd, dus heb hem bij de hand!
 2. Als 18+er ben je strafbaar wanneer je alcohol doorgeeft aan een persoon onder de 18 jaar
 3. Je gebruikt geen (soft)drugs of bent hiervan in het bezit
 4. Je hebt geen wapens, stokken, messen of andere gevaarlijke voorwerpen in je bezit
 5. Je neemt geen eigen consumpties en etenswaren mee het terrein op
 6. Je neemt geen glas mee het terrein op
 7. Je volgt eventuele instructies van de organisatie, de beveiliging of het personeel direct op
 8. Je krijgt geen alcoholhoudende drank bij wangedrag en/of dronkenschap
 9. Jouw gedrag is bepalend of je toegang krijgt op het terrein en/of openbare weg aangrenzend aan het evenement door de organisatie, de beveiliging, of het personeel.
 10. Ongewenst gedrag zoals agressie en discriminatie tolereren wij niet
 11. Je betreedt het terrein en het bijwonen van het evenement op eigen risico
 12. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig letsel of schades ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers. Dit geldt ook o.a. diefstal/vermissing
 13. Je parkeert op de daarvoor bestemde plekken. Een boete en/of weggeslepen is het gevolg waarvoor wij niet aansprakelijk zijn
 14. Tijdens het evenement maken wij gebruik van (foto) opnames. Je geeft bij binnenkomst stilzwijgend toestemming aan ons om deze opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te gebruiken voor promotionele doeleinden.

Contact

 

Heeft u een vraag over het festival stel hem hier