Listen to the radio!

Binnenkort staan ze te knallen op ons festival: de Zuidema Kapel! Maar je kunt alvast helemaal in de juiste sferen komen… Twee leden van deze fantastische kapel presenteren namelijk een eigen radioshow met de muziek waar we allemaal zo van houden: fantastische blaasmuziek. Hoe leuk is dat?!

Het gaat om Annelies en Durk van der Duim met hun blaasmuziekprogramma ‘Blasmusik im Herzen’. Een programma vol toegankelijke polka’s en walsen uit de Tsjechische landsdelen Moravië en Bohemen plus het stroomgebied van de rivier de Eger ‘het Egerland’. Tussen de instrumentale nummers door hoor je van Annelies de leukste en interessantste informatie. Durk zorgt voor de techniek.

Het zangersechtpaar maakt onderdeel uit van de Zuidema Kapel uit het Groningse Grootegast, dat al sinds 1992 muziek maakt. Wat ooit begon als een grap, liep uit tot een flinke serie aan prijzen en behaalde kampioenschappen. En op zaterdag 13 juni staan ze dus gewoon bij ons!

Wil je je vast klaarstomen voor hun spetterend optreden? Tune dan snel in op woensdagavond van 17.00 tot 19.00 uur op FM 105 en 107.8 mHZ en 96.1 op de kabel en geniet!