Het festivalteam

Harrie de Jong en Ruud Didden

Harrie de Jong. Eigenaar van hotel en touringcarbedrijf Brinkzicht en al vanaf zijn achtste muzikant. Ooit begonnen op de cornet, later via de es-cornet naar de trompet. Groot fan van deze blaasmuziek en jaren zelf kapelmeester geweest van diverse kapellen. Regelmatig treedt er een kapel op in het hotel, organiseert muziekreizen, zowel 1-daags als meerdaagse.

Ruud van Didden. Al jaren verknocht aan deze prachtige volksmuziek. Als trombonist draagt hij bij menig kapel zijn steentje bij! Uitgever van zijn blad Ruud’s Music Magazine en presenteren kan hij als geen ander. Mede organisator van onze buitenlandse muziekreizen en het Ernst Mosch nagedachtenis concert  in de schouwburg van Venray. Bovenal een hartelijk persoon welke graag iedereen wil helpen op allerlei vlak.

Roland Visser

Roland Visser zijn energie en drive is hoog, bijna onuitputbaar, maar door vele jaren ervaring in goede banen te leiden. Zijn uiterst positieve kijk op de wereld  is de basis voor succes. Een kei in organiseren en een doorzetter pur sang. De perfecte basis voor zijn evenementenbureau in markten/braderieën: Midden Drenthe organisatie. Daarom is ook Roland zijn lijfspreuk: durf, denk en doe!

 

Team en vrijwilligers

Het gehele weekend staat het voltallige team van Hotel Brinkzicht, Restaurant & Bowling het Meer en vele vrijwilligers uit onze omgeving voor u klaar. Ze zullen op hun gebruikelijke gastvrije manier en samen met alle bezoekers een fantastisch weekend van maken.